کتمان نکردن قاچاق سوخت و رشد ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در دولت سیزدهم
توانآپ
1
1403-11-14 09:50:51

کتمان نکردن قاچاق سوخت و رشد ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در دولت سیزدهم

به گزارش توانآپ، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در مراسم امضای تفاهم‌نامه مشترک «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» با اشاره به افزایش میانگین تولید بنزین به میزان ۱۰ میلیون لیتر از زمان استقرار دولت چهاردهم و همچنین رسیدن تولید نفت‌گاز در آذر و دی امسال به ۱۲۴ میلیون لیتر در روز، اظهار داشت: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران علاوه بر تمرکز بر افزایش تولید، به مدیریت مصرف بنزین نیز توجه ویژه‌ای دارد و اولین گام در این راستا، شناسایی نقاط اتلاف انرژی است.

محمدصادق عظیمی‌فر ادامه داد: کشور به‌طور سالانه ۱۰۰ میلیارد لیتر فرآورده تولید می‌کند که ارزش این محصولات به ۵۵ میلیارد دلار می‌رسد.

وی با اشاره به رشد قابل توجه تولید بنزین و نفت‌گاز پس از انقلاب، اظهار داشت: به‌دلیل افزایش مصرف، الگوی عرضه فرآورده‌های یارانه‌ای هنوز غالب است و این موضوع منجر به ناترازی سوخت و انرژی شده و فشارهایی به صنعت نفت وارد کرده است.

عظیمی‌فر تصریح کرد: مصرف سوخت خودروهای کشور دو برابر میانگین جهانی است و بخشی از این افزایش ناشی از قاچاق است. به‌طور متوسط، سالانه مصرف سوخت در کشور ۷ درصد افزایش می‌یابد که بخشی از آن طبیعی است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تاکید بر لزوم کاهش اتلاف‌ها در زنجیره تولید، انتقال و توزیع فرآورده، گفت: ما نمی‌توانیم قاچاق را انکار کنیم و در تلاش برای کاهش آمار قاچاق در کشور هستیم.

وی افزود: با اجرای طرح پایش لحظه‌ای و هوشمندسازی زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی که امروز به امضا می‌رسد، هر قطره از فرآورده‌های تولیدی تحت نظارت قرار می‌گیرد تا با کاهش مداخله انسانی و استفاده از داده‌های لحظه‌ای، از اتلاف‌های مختلف مانند اتلاف زمان، قاچاق و انرژی جلوگیری شود.

عظیمی‌فر تأکید کرد: هدف ما مدیریت بهینه زنجیره پالایش و پخش با استفاده از ابزارهای کارآمد است و در این طرح از سیستم‌های اندازه‌گیری پیشرفته بهره خواهیم برد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران همچنین بیان داشت: در این طرح از اینترنت اشیا استفاده خواهد شد و پس از جمع‌آوری داده‌ها، برای تحلیل از ابزارهای هوش مصنوعی کمک خواهیم گرفت. در این طرح سه مجموعه معتبر کشور همکاری خواهند داشت تا با هم‌افزایی مسئولانه، بتوانیم هرچه سریع‌تر به نتایج مطلوب برسیم. به نقل از ایراسین

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما