افشای شبکه جعل مدرک و تجارت داروهای سرطان در تبریز؛ پرستار متهم اصلی نیست
توانآپ
3
1403-11-14 16:11:12

افشای شبکه جعل مدرک و تجارت داروهای سرطان در تبریز؛ پرستار متهم اصلی نیست

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز در مورد پرونده فروش غیرقانونی داروهای سرطان بیمارستانی در تبریز بیان کرد: فرد متهم در این پرونده، پرستار و عضو سازمان نظام پرستاری نیست و به‌وسیلۀ جعل مدارک تحصیلی در این بیمارستان مشغول به فعالیت بوده است.

به گزارش توانآپ، مهدی ظلی در گفت‌وگو با ان گفت: پس از ارسال نامه‌ای از جانب نظام پرستاری به مترون بیمارستان مربوطه برای ارائه گزارش در خصوص این پرونده، مترون بیمارستان با تماس تلفنی اعلام کرد که متهم ردیف‌اول این پرونده پرستار نیست و با مدرک جعلی به کار گرفته شده است.

وی افزود: متأسفانه برخی دیگر از افراد در این بیمارستان به دلیل سهل‌انگاری و اعتماد به شخص خاطی، درگیر این پرونده شده‌اند.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز ادامه داد: بر اساس اعلام مترون بیمارستان، ما در انتظار صدور حکم دادگاه هستیم تا گزارشی کامل ارائه دهیم. هنوز بررسی‌های این پرونده به پایان نرسیده و به مترون بیمارستان نیز اعلام نشده است.

ظلی گفت: این پرونده در حال حاضر در مرحله بازجویی قرار دارد و منتظر صدور حکم نهایی هستیم. طبق گفته مترون بیمارستان از مجموع حدود 2 هزار پرونده بیمار بررسی‌شده، به نظر می‌رسد در 37 پرونده مشکل وجود دارد و متأسفانه برخی بیماران این پرونده‌ها که اغلب در وضعیت بحرانی بیماری بودند، فوت شده‌اند.

وی تصریح کرد: پرونده بیماران فوت شده در حال بررسی است و منتظر نتایج بررسی‌های قضایی هستیم.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز تأکید کرد: نکته‌ای که موجب نارضایتی جامعه پرستاری شده، این است که در رسانه‌ها به‌اشتباه اعلام شده است که متهم ردیف‌اول این پرونده پرستار است، در حالی که این ادعا نادرست است.

ظلی همچنین گفت: طبق اطلاعات مسئولان بیمارستان، داروهایی که به بازار توسط متهم وارد شده، عمدتاً داروهای اهدایی خانواده‌های بیماران به بخش شیمی‌درمانی این بیمارستان بوده است.

وی افزود: مسئولان بیمارستان به خاطر وقایعی که رخ داده و همچنین به دلیل مدرک جعلی متهم ردیف‌اول، شکایت کرده‌اند و پیگیر این پرونده هستند.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تبریز ادامه داد: متأسفانه به‌طور معمول در کشور، بیمارستان‌ها برای جذب پرستار از سازمان نظام پرستاری استعلام نمی‌گیرند که این مسئله می‌تواند پیامدهایی برای سلامت جامعه داشته باشد. بدون شک، اگر استعلام صحت مدرک و عضویت فرد موردنظر از نظام پرستاری انجام می‌شد، چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد. به همین خاطر از مسئولان ذی‌ربط انتظار داریم که در جذب نیروهای گروه پرستاری، عضویت در نظام پرستاری و استعلام از این سازمان را جزء شرایط استخدام قرار دهند.

شهریار مختاری، معاون این بیمارستان پیش‌تر اعلام کرده بود: ما داروهای اهدایی داریم که برخی خانواده‌ها پس از فوت بیمار، داروهای مرحوم را به بیمارستان اهدا می‌کنند و ما نیز این داروها را در اختیار بخش می‌گذاریم تا برای بیماران بی‌بضاعت مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: اخیراً متوجه شدیم این داروها برای بیماران استفاده نمی‌شود و در بازار آزاد به فروش می‌رسند. زمانی که یکی از پرسنل بیمارستان در حال خرید و فروش دارو در بازار بود، او را شناسایی کرده و از او شکایت کردیم و وی را به کلانتری تحویل دادیم.

معاون بیمارستان اضافه کرد: فردای آن روز متهم به‌قید وثیقه آزاد شد. با تلاش مدیریت بیمارستان و حکم دادستانی استان، 4 نفر از کارکنان بیمارستان بازداشت شدند. به نقل از عصر ایران

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما