مظاهرات وسیع شهروندان آمریکایی در حمایت از مهاجران و اعتراض به اخراج آنها
توانآپ
3
1403-11-15 06:12:04

مظاهرات وسیع شهروندان آمریکایی در حمایت از مهاجران و اعتراض به اخراج آنها

به گزارش توانآپ، معترضان صبح امروز در خیابان تاریخی «اُلورا» در لس‌آنجلس تجمع کردند و به سمت شهرداری راهپیمایی کردند. آنها خواستار اصلاحات در حوزه مهاجرت شدند و بنرهایی با شعارهایی از جمله «هیچکس غیرقانونی نیست» حمل کردند.

خیابان الورا یکی از قدیمی‌ترین خیابان‌های لس‌آنجلس است که در سال ۱۹۳۰ بازسازی شده است و به عنوان یک مرکز فرهنگی مهم برای حفظ میراث مکزیکی-آمریکایی شناخته می‌شود. از قرن ۱۸، زمانی که لس‌آنجلس تحت تسلط اسپانیا بود، مهاجران مکزیکی و اسپانیایی در این منطقه ساکن شدند. با گذر زمان، خیابان الورا به محلی برای تجارت، هنر، موسیقی و غذاهای سنتی مکزیکی تبدیل شده است. امروزه این خیابان با فروشگاه‌های صنایع‌دستی، جشنواره‌ها و اجراهای موسیقی سنتی، نماد پیوند تاریخی لس‌آنجلس با فرهنگ مکزیک و اسپانیا به شمار می‌آید.

تا بعد از ظهر، معترضان تمام خطوط حرکت خودروها در این مسیر را مسدود کردند که باعث ایجاد ترافیک در هر دو جهت و خیابان‌های اطراف شد.

به گزارش توانآپ، در حالی که تظاهرکنندگان بین خطوط خیابان نشسته بودند، حلقه‌ای از افسران گشت بزرگراه کالیفرنیا در کنار آنها ایستاده بودند. طبق گفته نیروهای امنیتی، بازگشایی کامل آزادراه در عصر روز یکشنبه بیش از پنج ساعت به طول انجامید و گشت بزرگراه کالیفرنیا و اداره پلیس لس‌آنجلس اعلام کردند که هیچ گزارشی از دستگیری معترضان وجود ندارد.

در شرق، صدها نفر در شهر ریورساید نیز تظاهرات کردند. گروه خبری کالیفرنیای جنوبی گزارش داد که رانندگان عبوری در حمایت از تظاهرکنندگانی که پرچم‌ها را در یک تقاطع تکان می‌دادند، بوق می‌زدند و شعار می‌دادند. همچنین در سن دیگو، صدها نفر در نزدیکی مرکز همایش شهر تظاهرات کردند.

در تگزاس، تظاهرکنندگان روز یکشنبه در مرکز شهر دالاس به دلیل دستگیری‌های اخیر توسط اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده تجمع کردند. پلیس دالاس به توانآپ گفت که حدود ۱۶۰۰ نفر برای دو تظاهرات تجمع کرده بودند.

معترضان پرچم‌های مکزیک و آمریکا را حمل می‌کردند و سخنرانان نسبت به لفاظی‌های ترامپ و اقدامات دولت او برای افزایش اخراج‌ها ابراز خشم کردند. تابلوهایی که معترضان در دست داشتند، شامل تابلویی بود که روی آن نوشته شده بود «مهاجران، آمریکا را بزرگ می‌کنند.»

ترامپ وعده داده است که دولت او بزرگ‌ترین عملیات اخراج مهاجران در تاریخ ایالات متحده را اجرایی خواهد کرد. او که با استفاده از نارضایتی عمومی نسبت به مهاجرت غیرقانونی بار دیگر به کاخ سفید بازگشته، این سرکوب را به یکی از ارکان اصلی فعالیت سیاسی خود تبدیل کرده و اکنون تأکید دارد که قانون «لیکن رالی» ممکن است تنها آغاز کار باشد.

دولت ترامپ در دوره نخست ریاست‌جمهوری خود نیز چندین فرمان اجرایی را برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی صادر کرد. یکی از مهم‌ترین این فرمان‌ها در سال ۲۰۱۷ صادر شد که به نهادهای فدرال اجازه می‌داد مهاجران غیرقانونی را با سرعت بیشتری دستگیر و اخراج کنند.

ترامپ همچنین سیاست «تحمل صفر» را اجرا کرد که منجر به جدایی خانواده‌های مهاجر در مرز شد. او برنامه «دی‌ای‌سی‌ای» (DACA) را برای مهاجران غیرقانونی که در کودکی به آمریکا آمده بودند، محدود کرد و بودجه‌ای برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک اختصاص داد.

بیشتر مهاجران غیرقانونی از مرز جنوبی آمریکا، به‌ویژه از مکزیک و کشورهای آمریکای مرکزی مانند گواتمالا، السالوادور و هندوراس وارد می‌شوند. برخی نیز با ویزا وارد آمریکا شده و پس از اتمام اعتبار، غیرقانونی می‌مانند.

اخراج مهاجران غیرقانونی می‌تواند به کمبود نیروی کار در بخش‌هایی مانند کشاورزی، ساخت‌وساز و خدمات منجر شود و هزینه‌های نیروی کار را افزایش دهد. با این حال، برخی بر این باورند که کاهش مهاجرت غیرقانونی می‌تواند فرصت‌های شغلی بیشتری برای شهروندان آمریکایی فراهم کند.

ترامپ سیاست‌های بایدن، از جمله کاهش محدودیت‌های مرزی و توقف ساخت دیوار را عامل افزایش مهاجرت غیرقانونی می‌داند و معتقد است که پیام‌های دولت بایدن مهاجران را ترغیب می‌کند که به سمت مرزهای آمریکا بیایند.

بر اساس قانون جدید لیکن رالی، مقامات فدرال موظف خواهند بود هر مهاجری را که به جرایمی مانند سرقت یا حمله به یک افسر پلیس متهم شده، بازداشت کنند. مهاجرانی که به جرایمی منجر به صدمات بدنی یا مرگ متهم هستند نیز بازداشت و ممکن است اخراج شوند.

ترامپ اعلام کرده است: «ما مجرمان مهاجر غیرقانونی را شناسایی می‌کنیم، آنها را بازداشت می‌کنیم و از کشورمان به جهنم می‌اندازیم. هیچ عذرخواهی‌ای در کار نیست، و با سرعت بالا به پیش می‌رویم.» او همچنین این قانون را که برای سخت‌تر کردن قوانین مهاجرتی تدوین شده، مورد ستایش قرار داده است. این نخستین اقدام رئیس‌جمهور آمریکا برای سخت‌تر کردن قوانین مهاجرتی به شمار می‌رود. به نقل از صدای بورس

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما