
شگفتیآفرینی خودرو برقی تازه ولوو
جدیدترین مدل خودروی تمام الکتریکی شرکت ولوو با بهرهگیری از فناوری پیشرفته ۸۰۰ ولتی، عملکرد باتری ۱۰۶ کیلووات ساعتی را بهبود میبخشد و امکان شارژ سریعتر را فراهم میکند.
به گزارش توانآپ، خودروسازی سوئدی ولوو از خودروی برقی جدید خود به نام ES ۹۰ رونمایی کرده است که با یک بار شارژ قادر به پیمودن فاصلهای معادل ۴۳۵ مایل (۷۰۰ کیلومتر) است. نکته جالب این است که این خودرو میتواند تنها با ۱۰ دقیقه شارژ، ۱۸۶ مایل (۳۲۲ کیلومتر) را طی کند.
مدل ES ۹۰ ولوا از فناوری ۸۰۰ ولتی برخوردار است که برای نخستین بار در این خودروی کاملاً الکتریکی به کار رفته است. سیستم ۸۰۰ ولتی مزایای متعددی از جمله شارژ سریعتر، عملکرد بهتر و افزایش کارایی را نسبت به سیستم ۴۰۰ ولتی ارائه میدهد. همچنین، با اتصال باتری ۱۰۶ کیلووات ساعتی به یک شارژر سریع ۳۵۰ کیلوواتی، برد خودروی الکتریکی افزایش مییابد.
آندرس بل، مدیر ارشد مهندسی و فناوری ولوو، اظهار داشت: "فناوری ۸۰۰ ولتی ما در حقیقت نمایانگر یک پیشرفت چشمگیر برای مشتریان است که در مسیر برقرسانی کامل حرکت میکنند. این فناوری خودروهای الکتریکی ما را کارآمدتر میکند و امکان شارژ سریعتر و پیمودن مسافتهای بیشتر را فراهم میآورد."
سیستم جدید با بهروزرسانی تمام اجزای سیستم الکتریکی برای سازگاری با ولتاژ ۸۰۰ ولت، از جمله باتریها، موتورها، اینورتر، سیستم شارژ و سیستمهای گرمایشی توسعه یافته است. این فرایند باعث افزایش سرعت شارژ، کارایی و عملکرد کلی خودرو میشود.
استفاده از یک سیستم با ولتاژ بالاتر، در حالی که جریان مشابه سیستم ۴۰۰ ولتی را حفظ میکند، منجر به افزایش توان خروجی و مسافت پیموده شده میگردد. طراحی این سیستم همچنین تولید گرما را کاهش میدهد و امکان شارژ سریعتر تا ۳۵۰ کیلووات را مهیا میکند. فناوری ۸۰۰ ولتی به کارگیری موتورهای الکترونیکی سبکتر را نیز شامل میشود که وزن کلی خودرو را کاهش داده و بهبود کارایی، شتاب و مسافت پیموده شده را به همراه دارد.
نرمافزار مدیریت باتری جدید که اخیراً توسعه یافته، کارایی شارژ را افزایش میدهد و زمان شارژ ES ۹۰ را از ۱۰ درصد تا ۸۰ درصد به ۲۰ دقیقه کاهش میدهد.
مدل ES ۹۰ نه تنها در زمینه فناوری باتری، بلکه در حوزه پایداری نیز اهمیت دارد، چرا که از مواد بازیافتی و طبیعی تولید میشود و به کاهش انتشار کربن دیاکسید کمک میکند. این خودرو از ۲۹ درصد آلومینیوم بازیافتی، ۱۸ درصد فولاد بازیافتی، ۱۶ درصد پلیمرهای بازیافتی و مواد زیستی ساخته شده است. همچنین، پنلهای چوبی داخلی آن از چوبهای دارای گواهی FSC تهیه شدهاند.
این خودرو همچنین دارای پاسپورت باتری مبتنی بر فناوری بلاکچین است که منشأ مواد خام را ردیابی میکند و اطلاعاتی در مورد منبع لیتیوم، کبالت، نیکل و گرافیت به کار رفته در باتری ارائه میدهد.
شرکت ولوو همچنین یادآور شد که پاسپورت باتری اطلاعاتی در مورد ردپای کربن دیاکسید و سایر اطلاعات مرتبط نیز نمایش میدهد.
این پیشرفت با هدف شرکت برای دستیابی به انتشار خالص صفر کربن تا سال ۲۰۴۰ همخوانی دارد. این تعهد شامل تولید و منابع کربن خنثی و توسعه تجهیزات حمل و نقل و ساخت و ساز با انتشار صفر میباشد. به نقل از فرارو
انتهای پیام/