کاهش تقاضا در بازار کفش پیش از شب عید؛ چالش‌های تولیدکنندگان چیست؟
فرارو
3
1403-12-12 15:43:57

کاهش تقاضا در بازار کفش پیش از شب عید؛ چالش‌های تولیدکنندگان چیست؟

احمد شیعه در خصوص وضعیت بازار شب عید و چالش‌های تولیدکنندگان توضیحاتی ارائه داد و بیان کرد که شهرداری به ما فشار می‌آورد تا به خارج از شهر منتقل شویم، چرا که اعتقاد دارند این شغل خطراتی دارد. در این راستا، تعدادی از واحدهای صنعتی را در شهرک صنعتی فعال کرده‌ایم، اما اکنون شاهد بازگشت آنها به داخل شهر هستیم، زیرا هفته‌ای دو بار برق و یک بار گاز در شهرک صنعتی قطع می‌شود.

به گزارش توانآپ، وی عنوان کرد: تولیدکنندگان از هفته اول اسفند فعالیت‌های تولیدی خود را متوقف کرده‌اند، چرا که نتوانسته‌اند کالای تولیدی قبلی خود را به فروش برسانند. بنابراین، در هفته دوم همه تولیدی‌های کفش تعطیل خواهند بود و این هفته به عنوان آخرین هفته فعالیت آنها خواهد بود.

وی تاکید کرد که به دلیل تورم و افزایش قیمت‌ها، تولیدکنندگان نتوانسته‌اند محصولات خود را بفروشند و در حالی که در گذشته در این زمان تولیدکنندگان به فعالیت‌های شبانه می‌پرداختند، اکنون به تعطیلات زودرس می‌روند. همچنین، بنکداران از ابتدای اسفند دیگر کالا دریافت نمی‌کنند و فقط به فروش محصولات قبلی مشغول هستند.

شیعه در ادامه در خصوص بازار تک فروشی گفت: معمولاً ابتدا کفش‌های بچه‌ها، سپس زنان و بعد مردان تهیه می‌شود و در حال حاضر در بازار زنانه و بچگانه رکود قابل توجهی را شاهد هستیم. رئیس اتحادیه صنف کفاشان دستدوز تهران پیش‌بینی کرد که با توجه به شرایط فعلی، ممکن است در سال 1404 شاهد تعطیلی واحدهای صنفی باشیم و افزود که رکود و مسائل مالیاتی و بیمه‌ای مشکلات صنفی را تشدید کرده‌اند.

وی همچنین اشاره کرد که قیمت کفش نسبت به سال گذشته افزایش یافته و دلایل اصلی این افزایش شامل افزایش قیمت مواد اولیه و هزینه‌های انرژی است. در ادامه، شیعه درباره انتقال تولیدکنندگان کفش به شهرک‌های صنعتی گفت: شهرداری به ما فشار می‌آورد که به خارج از شهر منتقل شویم، زیرا آن‌ها نگرانی‌هایی درباره خطرات این شغل، از جمله احتمال آتش‌سوزی و تولید زباله زیاد دارند. ما تعدادی از واحدهای صنعتی را در شهرک صنعتی فعال کرده‌ایم، اما به دلیل قطع مکرر برق و گاز، آنها به داخل شهر باز می‌گردند.

وی همچنین به مشکل مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد و گفت که این مالیات در سه مرحله از بنکدار، تولیدکننده و فروشنده گرفته می‌شود. ماهیت این شغل حقیقی است و بسیاری از اعضای این صنف به دلیل محدودیت‌های مالی و عدم دسترسی به مشاور مالیاتی یا حسابدار، از اطلاعات کافی برخوردار نیستند. به نقل از فرارو

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما