
طلای جهانی تحت تأثیر تقویت دلار کاهش یافت
قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش به ۳۲۶۵ دلار و ۴۵ سنت رسید. همچنین بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۱.۴ درصد کاهش به ۳۲۷۳ دلار و ۷۰ سنت رسید.
شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از ارزها ۰.۲ درصد افزایش یافت و این دلار قویتر موجب گرانتر شدن طلا برای خریداران خارجی میشود.
دولت ترامپ پیشبینی کرده است که طی چند هفته مذاکرات اولیه تعرفهای را با برخی از شرکای تجاری آمریکا به پایان برساند اما «جیمیسون گریر» نماینده تجاری آمریکا اعلام کرد که مذاکرات با هند هنوز به پایان نرسیده و هیچ مذاکره رسمی با چین انجام نشده است.
در حالی که کسبوکارها پیش از تعرفههای مورد انتظار از سوی دولت ترامپ به واردات کالا هجوم آوردند اقتصاد آمریکا در سه ماهه اول سال جاری برای نخستین بار در سه سال گذشته کوچک شد.
اکنون بازار منتظر گزارش اشتغال غیرکشاورزی آمریکا در روز جمعه است تا بینش بیشتری از مسیر سیاست پولی فدرال رزرو به دست آورد. انتظار میرود این گزارش نشان دهد که اشتغالزایی کاهش یافته اما تغییری در نرخ بیکاری ۴.۲ درصدی ایجاد نشده است.
طلا که به عنوان دارایی بدون بازده و پوششدهنده در برابر بیثباتی اقتصادی و تورم شناخته میشود در محیطی با نرخ بهره پایین رشد میکند و در ۲۲ آوریل به دلیل افزایش عدم قطعیتها به رکورد ۳۵۰۰ دلار و پنج سنت در هر اونس رسید.
طبق گزارشات تحلیلگران در یک نظرسنجی پیشبینی کردهاند که میانگین قیمت سالانه طلا تحت تأثیر تنشهای تجاری جهانی و کاهش ارزش دلار آمریکا برای نخستین بار بالاتر از ۳۰۰۰ دلار خواهد بود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۶۳ سنت رسید بهای هر اونس پلاتین با ۰.۱ درصد کاهش به ۹۶۵ دلار و ۳۲ سنت رسید و هر اونس پالادیوم نیز با ۰.۱ درصد افزایش به ۹۳۸ دلار و ۸۵ سنت رسید. به نقل از صدای بورس
انتهای پیام/