
اکسپو ۲۰۲۵: پل ارتباطی ایران به بازار جهانی و تحقق شعار سال
فرید موسوی در گفتوگو با سیاسی به اهمیت نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ که از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه با حضور نمایندگانی از ۱۱۰ کشور در تهران برگزار شد اشاره کرد و گفت: به فرمایش رهبر معظم انقلاب امسال به نام سرمایهگذاری برای تولید شناخته شده است و این سرمایهگذاری زمانی تحقق مییابد که تولید سودآور باشد که نیازمند وجود بازار بینالمللی مناسب و قابل قبول است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای فراوان کشور در تولید کالا برای مصرف داخلی و خارجی ادامه داد: هرچه بازار صادراتی بزرگتر شود سودآوری کشور نیز افزایش مییابد و در این حین میتوانیم تکنولوژی صنایع تولیدی را بهروز کرده و تولید را افزایش دهیم که این امر نهایتاً به رشد تولید و صادرات و ارزآوری برای کشور منجر خواهد شد.
نماینده مردم عجب شیر و مراغه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر سیاستهای کلان اقتصادی و اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب بیان شده است اظهار داشت: در این زمینه توجه به تولید و تقویت صنایع اهمیت دارد و صادرات مؤثر نقش کلیدی در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا خواهد کرد. زیرا هدف تحریمهای غیرقانونی غرب محدود کردن صادرات از جمله نفتی و غیرنفتی بوده است تا درآمدها و تولید کشور کاهش یابد.
موسوی افزود: هر اقدام بهمنظور رفع موانع صادراتی میتواند به ارزآوری برای کشور کمک کند. او همچنین تأکید کرد: قطعا هر اقدام برای رفع موانع صادراتی و توسعه بازارهای تجاری به بهبود اقتصاد کشور و حل چالشهای اقتصادی و موانع تولید کمک خواهد کرد و افزایش صادرات کالاهای تولید داخل به ارزآوری و تقویت تولید کشور منجر میشود.
وی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ را فرصتی ارزشمند برای نمایش توانمندیهای کشور در عرصه تولید و صادرات دانست و گفت: این نمایشگاه زمینهساز آشنایی و معرفی تولیدات ظرفیتهای صادراتی شبکهسازی جذب سرمایهگذاران خارجی بهبود تراز تجاری و شناسایی بازارهای جدید است.
موسوی در پاسخ به تأثیر این نوع نمایشگاهها بر سرمایهگذاری در تولید افزایش صادرات غیرنفتی و معرفی برند ایران گفت: متاسفانه در سالهای اخیر سیاستهایی موجب محدودیت صادرات غیرنفتی شده است و ضروری است تا سیاستهای صادراتی تغییر کند. زیرا بدون صادرات غیرنفتی رفع مشکلات اقتصادی ممکن نخواهد بود و برگزاری چنین نمایشگاهی یکی از راهکارهای مؤثر در این راستا است.
وی همچنین بر لزوم افزایش حمایتهای دولتی از صادرکنندگان تأکید کرد و گفت: در بسیاری از کشورها دولتها از صادرکنندگان خود حمایتهای مؤثری دارند و باید سیاستهای حمایتی در کشور ما نیز در این زمینه تقویت شود.
موسوی در ادامه اظهار داشت: هر میزان که برای بهبود صادرات هزینه شود کم است. زیرا صادرکنندگان با مشکلات زیادی مواجهاند و دولت باید با حمایتهای خود به آنها دلگرمی بدهد تا تأثیر مثبتی در اقتصاد کشور ایجاد شود.
وی در پایان درباره تأثیر نمایشگاه بر ارتباطات بین صادرکنندگان و بازارهای داخلی و خارجی گفت: وجود چنین نمایشگاهی ارتباط مستقیم بین صادرکنندگان و سرمایهگذاران را فراهم میکند و میتواند به توسعه بازارهای صادراتی ایران کمک کند.
هفتمین دوره نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران معروف به ایران اکسپو ۲۰۲۵ از هشتم اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز و امروز ۱۲ اردیبهشت به کار خود پایان میدهد. این رویداد اقتصادی با هدف تقویت تولید و معرفی محصولات کشور به بازارهای داخلی و جهانی با حضور بیش از ۲۵۰۰ تاجر و نماینده از ۱۱۰ کشور برگزار شده است. به نقل از ایرنا
انتهای پیام/