بررسی فنی جفت ارز دلار آمریکا و دلار کانادا در تاریخ 24 اردیبهشت
tgju
2
1404-02-24 17:59:00

بررسی فنی جفت ارز دلار آمریکا و دلار کانادا در تاریخ 24 اردیبهشت

جفت‌ارز USD/CAD برای دومین روز متوالی در یک محدوده کم‌نوسان قرار دارد و در آغاز معاملات روز چهارشنبه اروپا حوالی 1.3930 در حال نوسان است. عامل اصلی ضعف اخیر دلار آمریکا آمار ناامیدکننده مربوط به شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) در ماه آوریل است که انتظارات بازار را تحت تأثیر قرار داده است.

طبق گزارش اداره آمار کار آمریکا CPI سالانه در آوریل به ۲.۳٪ رسید که نسبت به ۲.۴٪ ماه گذشته کاهش یافته و کمتر از پیش‌بینی‌ها بود. همچنین CPI هسته‌ای (بدون احتساب غذا و انرژی) به طور سالانه ۲.۸٪ رشد داشته که مطابق با انتظارات و آمار ماه قبل است. در مقیاس ماهانه نیز هر دو شاخص CPI و Core CPI تنها ۰.۲٪ افزایش داشته‌اند. اکنون معامله‌گران به داده‌های آینده از جمله شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) و نظرسنجی احساسات مصرف‌کننده دانشگاه میشیگان توجه دارند.

از سوی دیگر داده‌های منتشر شده از اقتصاد کانادا نیز نشانه‌هایی از ضعف را نشان می‌دهند. شاخص اعتماد مصرف‌کننده IPSOS در آوریل به 47.70 کاهش یافته است در حالی که این رقم در مارس 48.20 بود و پایین‌ترین سطح از ژوئیه 2024 محسوب می‌شود. این کاهش نگرانی‌ها درباره ثبات اقتصادی تورم و امنیت شغلی را افزایش داده است به‌ویژه در شرایطی که اختلافات تجاری میان کانادا و ایالات متحده ادامه دارد.

علاوه بر این آمار ناامیدکننده اشتغال کانادا در هفته گذشته که شامل رشد ضعیف مشاغل و افزایش نرخ بیکاری بود احتمال افزایش بیشتر نرخ بهره توسط بانک مرکزی کانادا (BoC) را کاهش داده است.

در عوض بازارها پیش‌بینی‌های خود درباره کاهش نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو آمریکا (Fed) را نیز تغییر داده‌اند. این تفاوت در سیاست‌های پولی بین دو کشور باعث افزایش فاصله بازدهی اوراق قرضه آمریکا و کانادا شده و همین امر فشار نزولی بیشتری بر جفت‌ارز USD/CAD وارد کرده است.

تحلیل تکنیکال جفت‌ارز | تایم‌فریم ۴ ساعته

این جفت‌ارز پس از برخورد به ناحیه تقاضای کلیدی (بولیش اوردر بلاک) در محدوده 1.37600 با واکنشی قوی مواجه شده و ساختار صعودی خود را تأیید کرده است. قیمت با شکستن ناحیه‌ی فشردگی از فاز اصلاحی خارج شده و اکنون مومنتوم صعودی قدرتمندی را نشان می‌دهد.

  • نقطه ورود (Entry): 1.39100
  • ناحیه تقاضا (Bullish Order Block): 1.37600
  • تایم‌فریم: 4 ساعته

اهداف قیمتی

  • هدف اول: 1.40600 — مقاومت اولیه
  • هدف دوم: 1.42500 — ناحیه عرضه جزئی
  • هدف سوم: 1.43600 — ناحیه عرضه اصلی و مقاومت قوی

با توجه به شکست ناحیه تجمیع و تأیید ساختار صعودی در محدوده اوردر بلاک انتظار می‌رود قیمت در ادامه به سمت سطوح مقاومتی و نواحی عرضه بالاتر حرکت کند. اگر این روند ادامه یابد می‌توان به حرکت صعودی تا رسیدن به اهداف ذکر شده امیدوار بود. به نقل از tgju

انتهای پیام/

منبع: tgju
خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما