رایان هم‌افزا؛ ورود سرویس‌های جدید و الگوریتم‌های معاملاتی به بازار
اقتصاد آنلاین
2
1404-02-27 14:04:19

رایان هم‌افزا؛ ورود سرویس‌های جدید و الگوریتم‌های معاملاتی به بازار

رضوان مدنی مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا در ابتدای نشست خود با اصحاب رسانه توضیح داد: بررسی برنامه‌ها و سیاست‌های اقتصادی در دهه اخیر نشان می‌دهد که تغییرات محیطی و وضعیت متغیرهای اقتصاد کلان سبب شده‌اند تا اصلاحات اقتصادی به عنوان راهبرد اصلی در قوانین و برنامه‌های حاکمیتی مورد توجه قرار گیرند. این اصلاحات با هدف دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی طراحی و در حال اجرا هستند.

وی ادامه داد: انجام این اصلاحات بدون توجه خاص به نظام مالی کشور که مسئولیت بهبود بهره‌وری سرمایه و منابع مالی را بر عهده دارد امکان‌پذیر نخواهد بود. در این راستا نظام بانکی و بازار سرمایه به عنوان دو رکن اصلی نقش کلیدی ایفا می‌کنند.

مدنی افزود: همزمانی اصلاحات اقتصادی در نظام مالی با تحولات ناشی از انقلاب صنعتی چهارم موجب شده است که بازآفرینی نظام مالی بر مبنای دیدگاه‌ها و قابلیت‌های فناوری مرتبط با این انقلاب فناورانه به عنوان رویکرد محوری مد نظر قرار گیرد. پیدایش بانکداری دیجیتال و هوشمند و فعالیت‌های نئوبانک‌ها در جهان و ایران نیز از نشانه‌های این انقلاب محسوب می‌شوند.

مدیرعامل رایان هم‌افزا تأکید کرد: اما در این مسیر بررسی روندهای فناورانه در بازار سرمایه کشور نشان‌دهنده عقب‌ماندگی این بازار از تحول دیجیتال در نظام مالی است که پیامدهای مهمی بر کاهش تأثیرگذاری این رکن اقتصادی خواهد داشت.

به گفته وی؛ رایان هم‌افزا از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۴ با بهره‌گیری از نیروهای متخصص به شریکی قابل اعتماد برای بیش از ۷۵ کارگزاری بورس ۷۰ کارگزاری بورس کالا ۶۶ کارگزاری معاملات بر خط ۷ بانک و ۲۵۰ صندوق سرمایه‌گذاری تبدیل شده است.

مدنی ادامه داد: این آمار نشان‌دهنده ارائه خدمات فناورانه به حدود ۷۰ درصد از بازار سرمایه کشور است که رایان هم‌افزا را به یک زیرساخت فناورانه در این بازار تبدیل کرده است.

مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا خاطرنشان کرد: سهم بالای ارائه خدمات فناورانه به بازار سرمایه کشور نشان‌دهنده مسئولیت مهم این شرکت در مسیر تحول دیجیتال است و این شرکت را قادر می‌سازد تا به مانعی یا تسهیل‌گری در این مسیر تبدیل شود.

وی گفت: آغاز فعالیت تیم مدیریتی جدید شرکت رایان هم‌افزا در سال ۱۴۰۳ با چالش‌های سیاسی اقتصادی و اجتماعی همراه بود که می‌توانست تأثیرات منفی بر متغیرهای کلان اقتصادی کشور داشته باشد. این عدم قطعیت‌ها فعالیت‌های اقتصادی را با چالش‌هایی مواجه کرده است.

مدنی افزود: این نوسانات هنوز ادامه دارد و ترسیم آینده‌ای شفاف را با مشکلاتی روبه‌رو کرده است. چالش‌هایی ناشی از تنش‌های بین‌المللی رویدادهای سیاسی و نوسانات اقتصادی بر سودآوری کسب و کارها تأثیر گذاشته و بازار سرمایه نیز به عنوان نشانه‌ای از وضعیت اقتصاد کلان تحت تأثیر قرار گرفته است.

مدیرعامل رایان هم‌افزا اعلام کرد: در سال گذشته بانک‌ها ۱۰۰ همت در حوزه فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری کردند.

وی تصریح کرد: در پی این روندها اصلاح و بازآفرینی مدل کسب و کار این شرکت به عنوان راهبرد محوری تیم مدیریتی جدید مد نظر قرار گرفت. این رویکرد تنها محدود به تحول در دامنه فعالیت‌های موجود نبوده و به دنبال فرصت‌های جدید درآمدزایی نیز هستیم.

مدنی ادامه داد: این رویکرد مشابه نظری است که پژوهشگران دانشگاه هاروارد در کتاب خود به نام تحول دوگانه مطرح کرده‌اند. رشد پایدار شرکت نیازمند بازآفرینی و تحولی دوگانه در هسته عملیاتی و ایجاد کسب و کارهای جدید است.

مدیرعامل شرکت رایان هم‌افزا توضیح داد: یکی از دلایل اصلی شکست پروژه‌های تحولی عدم توافق در میان مدیران ارشد درباره اهداف طرح‌های دیجیتال است. با این رویکرد تلاش کردیم تا تصویری واضح از مسیر و اهداف برای تمامی مدیران ارشد ترسیم کنیم.

وی ادامه داد: تعیین مسئول تحول دیجیتال و طراحی معاونت نوآوری و تحول دیجیتال به‌عنوان گام دوم در این مسیر است. این معاونت به منظور جلوگیری از ایجاد حلقه‌های بسته با رویکردی باز شکل‌گیری خواهد کرد.

مدنی تأکید کرد: تعیین دامنه مناسب برای نقشه راه تحول دیجیتال یکی از عوامل مؤثر بر موفقیت آن است. انتخاب نبردی کافی بزرگ و ارزشمند برای پیروزی نکته کلیدی در طراحی نقشه راه است. در این راستا "توسعه ابزارهای معاملاتی" و "اتصال بازارهای ثروت" به عنوان حوزه‌های اصلی تحول دیجیتال در رایان هم‌افزا در سال ۱۴۰۳ انتخاب شده‌اند.

مدیرعامل رایان هم‌افزا اعلام کرد: توسعه سرویس API در دستور کار این شرکت است و اکوسیستم محوری به‌عنوان راهی برای تحقق تحول دیجیتال در بازار سرمایه و توسعه مدیریت ثروت در کشور مدنظر قرار دارد.

وی افزود: برطرف کردن مشکلات سامانه‌های موجود و پیاده‌سازی الزامات سازمان بورس به عنوان نهاد بالادستی از اقدامات اصلی در راستای تقویت هسته عملیاتی شرکت رایان هم‌افزا محسوب می‌شود.

مدنی تأکید کرد: محصولی که تعاملات مثبت با تمامی بازیگران نظام مالی را تسهیل کند در آینده نزدیک به یکی از منابع درآمدی اصلی شرکت رایان هم‌افزا تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل رایان هم‌افزا در خصوص سرویس کارت هدیه سرمایه‌گذاری گفت: این سرویس با هدف حفظ منابع مالی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری و توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین توسعه الگوریتم‌های معاملاتی برای ایجاد تجربه‌ای یکپارچه در سامانه‌های معاملاتی در حال اجرا بوده و در اواخر خرداد به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدنی اعلام کرد: سرویس آپشن به‌عنوان بدهی چندساله شرکت رایان هم‌افزا به بازار سرمایه در خردادماه ارائه می‌شود.

وی افزود: تقویت زیرساخت‌ها و حوزه امنیت نیز به‌عنوان عوامل کلیدی در مدیریت ریسک‌های فناوری در این بازار در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل رایان هم‌افزا تصریح کرد: این شرکت به حوزه B2C و محصولات مدیریت ثروت نیز ورود کرده است که در ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدنی گفت: توسعه سرویس‌های داده‌محور با هدف ارائه خدمات هوشمند و امنیتی به بازار سرمایه از برنامه‌های در دست اقدام شرکت است.

وی توضیح داد: همچنین پروژه توثیق دیجیتال دارایی‌های بازار سرمایه هفته گذشته رونمایی شد که به افراد کمک می‌کند تا بدون خارج کردن دارایی‌های خود از خدمات اعتباری استفاده کنند.

مدیرعامل رایان هم‌افزا در پایان اعلام کرد: در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۰ محصول جدید به بازار عرضه می‌کنیم. به نقل از اقتصاد آنلاین

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما