افت ۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در آغاز معاملات ۱۴۰۳
توانآپ
2
1403-10-10 07:19:06

افت ۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در آغاز معاملات ۱۴۰۳

به گزارش توانآپ، امروز بازار سرمایه با نوساناتی همراه بود که توجه بسیاری از فعالان و تحلیلگران را به خود جلب کرد. شاخص کل بورس با کاهش ۶۰۱۶ واحدی به تراز ۸۴۷,۲۲۸ واحدی رسید. این کاهش در کنار افت شاخص کل هم‌وزن نشان‌دهنده فشار فروش در بازار است. با این حال، نگاه سرمایه‌گذاران به جمع شدن صفوف فروش بزرگان بازار معطوف شده است؛ امیدواری‌ها به اینکه در صورت متعادل شدن شرایط، بازار هم وزن نیز بتواند رونق بگیرد و چراغانی شود.

در این روز، حضور خریداران فعال در بازار به وضوح مشهود بود. تشکیل صف خرید در ۶۹ نماد با مجموع ارزش ۱۰۴۲ میلیارد تومان در برابر صف فروش ۱۳۲ نماد به ارزش ۳۲۳۶ میلیارد تومان، نشان‌دهنده تلاش خریداران برای غلبه بر فروشندگان است. همچنین، آمارها حاکی از آن است که ۱۱۴ نماد مثبت و ۳۵۱ نماد منفی (بدون صف) در بازار وجود دارد. سرانه خرید خریداران حقیقی به ۴۱ میلیون تومان و سرانه فروش فروشندگان به ۴۷ میلیون تومان رسیده است که این نیز نشان‌دهنده رقابت شدید بین خریداران و فروشندگان است.

خروج نقدینگی بیش از ۲۰۹ میلیارد تومانی از صندوق‌های درآمد ثابت و همچنین خروج نقدینگی حقیقی (فروش حقوقی) به ارزش ۱۰۴۰ میلیارد تومان، در کنار ارزش معاملات خرد بیش از ۴۵۰۰ میلیارد تومانی، همگی گواهی بر جدال مستمر بین خریداران و فروشندگان و پویایی بازار هستند.

در میان نمادهای مؤثر بورسی، نمادهای فارس، فولاد و فملی تا این لحظه بیشترین تأثیر را بر شاخص کل داشته‌اند. در بازار فرابورس نیز نمادهای سامان، خاور و شاوان به عنوان سه نماد پر تأثیر شناخته می‌شوند. همچنین، در صدر پرتراکنش‌ترین نمادهای بورسی، وبملت، فولاد و ذوب قرار دارند و در بازار فرابورس، نمادهای خاور، شفام و آواک پرتراکنش‌ترین نمادها هستند.

در سمت تقاضا، سه نماد وساپا، وتجارت و شاراک به ترتیب با صف خرید به ارزش ۱۰۰، ۹۳ و ۶۵ میلیارد تومانی برترین تقاضای بازار را در کوارتر اول ثبت کرده‌اند. از سوی دیگر، دو نماد شستا و تاپیکو با صف فروش‌های ۲۷۴ و ۲۵۸ میلیارد تومانی در پی گزارش ضعیف ستاره خلیج فارس قرار دارند. همچنین دو صندوق اهرمی بیدار و جهش با صف فروش‌های ۱۸۷ میلیارد تومانی در صدر صف‌های فروش جای گرفته‌اند.

این تحولات نشان‌دهنده وضعیت پیچیده و پویای بازار سرمایه است که نیازمند دقت نظر و تحلیل دقیق از سوی سرمایه‌گذاران می‌باشد. با توجه به شرایط کنونی، سرمایه‌گذاران باید با احتیاط بیشتری به تصمیم‌گیری‌های خود بپردازند و از تحلیل‌های بنیادی و تکنیکال بهره‌مند شوند تا بتوانند در این فضای ناپایدار بهترین تصمیمات را اتخاذ کنند. به نقل از بازار

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما