نشانه‌های آزار جنسی در کودکان: نکات ضروری برای والدین
توانآپ
3
1403-11-15 10:10:00

نشانه‌های آزار جنسی در کودکان: نکات ضروری برای والدین

هر بار که خبری از تجاوز به کودک منتشر می‌شود، احساس سنگینی بر قلب انسان وجود دارد و غم بر دوش ما سنگینی می‌کند. متأسفانه، آمار این جنایت دلخراش کم نیست؛ این موضوع زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که اشکال غیرفیزیکی خشونت، مانند سوءاستفاده‌های کلامی یا آنلاین به آن اضافه می‌شود.

به گزارش توانآپ، متأسفانه، آمار جنایت دلخراش تجاوز به کودک کم نیست؛ بیش از ۳۷۰ میلیون دختر و ۲۴۰ میلیون پسر در سراسر جهان در دوران کودکی یا نوجوانی قربانی تجاوز جنسی شده‌اند.

این آمار زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شود که اشکال غیرفیزیکی خشونت، مانند سوءاستفاده‌های کلامی یا آنلاین، به آن اضافه می‌شود و تعداد قربانیان به میلیاردها نفر می‌رسد. این ارقام تلخ به ما یادآوری می‌کنند که سوءاستفاده جنسی از کودکان یک اپیدمی جهانی است. اما این آسیب‌های جسمی و روانی همیشه آشکار نیستند. بسیاری از والدین نمی‌دانند چطور نشانه‌های این سوءاستفاده جنسی را در فرزندان خود تشخیص دهند یا در صورت مشاهده علائم، چه اقداماتی انجام دهند.

این گزارش به بررسی نشانه‌ها، روش‌های پیشگیری و حمایت از کودکان قربانی می‌پردازد تا والدین بتوانند نقش موثرتری در حفاظت از فرزندان خود ایفا کنند. در این گزارش به این موضوع می‌پردازیم.

کودکان واکنش‌های متفاوتی به آزار جنسی نشان می‌دهند که تحت تأثیر عواملی مانند سن، شدت، تکرار و هویت آزارگر قرار دارد. بسیاری از کودکان ممکن است آزار را افشا نکنند، اما نشانه‌های جسمی یا تغییرات رفتاری و احساسی می‌تواند برای شما هشدار باشد. این نشانه‌ها همیشه به معنای وقوع آزار نیستند و ممکن است دلایل دیگری داشته باشند، اما نباید احتمال آزار جنسی را نادیده گرفت.

به غرایز خود اعتماد کنید و به یاد داشته باشید که آزارگران اغلب از میان افرادی هستند که کودک و خانواده به آن‌ها اعتماد دارند.

نشانه‌های هشداردهنده شامل ترس، اضطراب، افسردگی، تغییر رفتار، مشکلات خواب، وابستگی بیش از حد و علائم جسمی مانند درد یا ناراحتی در ناحیه تناسلی می‌باشد.

قبول اجتماعی افسانه‌ها و باورهای غلط در بیشتر مواقع باعث سکوت قربانیان و انکار عمومی ماهیت واقعی این فاجعه می‌شود. اطلاعات دقیق برای مقابله و پیشگیری از سوءاستفاده از کودک بسیار مهم است.

این گزارش به بررسی تصورات غلط منجر به سکوت و عدم گزارش این نوع آزارها می‌پردازد و بر اهمیت آگاهی و آموزش والدین تأکید می‌کند. به نقل از عصر ایران

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما