اتابک: بازنگری در شیوه توزیع محدودیت‌های تأمین برق ضروری است
مهر
3
1404-02-14 14:47:34

اتابک: بازنگری در شیوه توزیع محدودیت‌های تأمین برق ضروری است

به نقل از وزارت نیرو سیدمحمد اتابک وزیر صمت در نشست هم‌اندیشی مشترک بین وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت نیرو که با حضور "عباس علی‌آبادی" وزیر نیرو و دیگر مدیران ارشد این وزارتخانه برگزار شد بر لزوم بازنگری در نگاه کلان کشور به ارزش تولید و سرمایه‌گذاری در بخش انرژی به ویژه صنعت برق تأکید کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان صنعت برق برای تأمین پایدار برق کشور گفت: با وجود زحمات قابل توجه کارکنان صنعت برق به ویژه در بخش تولید چالش اصلی نیروگاه‌های کشور در حال حاضر کاهش گردش مالی و کاهش جذابیت سرمایه‌گذاری در صنعت برق است موضوعی که بدون اصلاح آن نمی‌توان به تأمین پایدار برق در بلندمدت امیدوار بود.

اتابک بیان کرد که سالانه حدود ۷ درصد به ظرفیت تقاضای برق کشور افزوده می‌شود و افزود: متأسفانه در سال‌های اخیر تأمین مالی پروژه‌های نیروگاهی متناسب با این رشد تقاضا افزایش نیافته و عواملی چون خشکسالی افزایش دما و دیگر شرایط جوی باعث شده تا ظرفیت تولید برق با نیاز واقعی همخوانی نداشته باشد.

وی همچنین تأکید کرد که صنایع کشور نقش حیاتی در رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی دارند و در سال‌های اخیر به دلیل ناترازی مزمن در حوزه انرژی با چالش‌های جدی روبرو شده‌اند. در سال جاری با توجه به شعار سال و تأکیدات رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهوری بر حمایت از تولید باید موضوع تأمین برق پایدار به‌عنوان یکی از مهم‌ترین موانع پیش‌روی تولید به‌طور جدی پیگیری و حل شود.

اتابک از حمایت وزارت صمت از برنامه‌های وزارت نیرو برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز خبر داد و گفت: وزارت صمت آمادگی دارد با تسهیل فرآیندهای ثبت سفارش تأمین ارز و واردات تجهیزات مسیر سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های نو را هموار کند.

وی همچنین تأکید کرد: وزارت نیرو و وزارت صمت نیازمند همکاری و هم‌افزایی یکدیگر هستند و تنها با این همکاری می‌توان چالش تأمین برق صنایع را مدیریت کرد.

در پایان اتابک بر لزوم اجرای عدالت در مدیریت مصرف برق تأکید کرد و خواستار بازنگری در نحوه توزیع محدودیت‌های تأمین برق شد و گفت: تخصیص بخش قابل‌توجهی از محدودیت‌های برنامه‌ریزی‌شده به صنایع آسیب‌زا است و بخشی از برنامه مدیریت مصرف برق باید به سایر بخش‌ها مانند خانگی و تجاری نیز منتقل شود تا مسیر توسعه تولید هموار گردد. به نقل از مهر

انتهای پیام/

خانه خدمات وبلاگ جستجو اخبار درباره ما تماس با ما