
ضرورت اعتماد دولت به تشکلها برای ایفای نقش مؤثر آنها
در نشست مدیران مسئولان و دبیران امور تشکلهای اتاقهای سراسر کشور که با حضور هیات رئیسه اتاق ایران و مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها و احزاب برگزار گردید بر تلاشهای دولت در راستای ارتقاء جایگاه تشکلها در نظام تصمیمسازی و بازنگری قانون اتاق ایران با هدف تقویت نقش این نهاد در عرصه اقتصادی تأکید شد.
این نشست به منظور آشنایی همافزایی و گفتوگو میان مسئولان تشکلهای اتاقهای سراسر کشور برگزار شد تا تجربیات به اشتراک گذاشته شده و اقدامات اتاقهای استانی در حوزه تشکلی تشریح گردد. این فرصت به مدیران و مسئولان امور تشکلها امکان داد تا نظرات و دغدغههای خود را مطرح کنند.
مدیران امور تشکلی اتاقهای اصفهان تهران رشت بجنورد کاشان ساری بوشهر بندرعباس یزد همدان سنندج آبادان خرمشهر کرمان بیرجند خرمآباد تبریز شهرکرد یاسوج زنجان شیراز سمنان قم مشهد کرج ارومیه اهواز قزوین و اراک نیز در این نشست حضور داشتند.
صمد حسنزاده رئیس اتاق ایران برگزاری این نشست را به دلیل اهمیت و جایگاه تشکلها در عرصه اقتصاد بسیار حیاتی دانست و اظهار کرد: با توجه به حضور مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها باید فرصتی را برای گسترش روابط بین بخش تشکلی اتاق ایران و ایشان فراهم کنیم.
محمدرضا بهرامن نایبرئیس اتاق ایران و ناظر راهبردی امور تشکلها نیز به اهمیت تشکلها اشاره کرد و تأکید کرد که دولتی موفق است که از نظرات و ایدههای تشکلها بهرهبرداری کند. او به ضرورت استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای تشکلی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور پرداخت.
بهرامن همچنین به رتبهبندی تشکلها برای ارتقاء سطح فعالیتها اشاره کرد و گفت: تشکلها باید خود را برای اجرای مأموریتهای مرتبط با بهبود محیط کسبوکار آماده کنند.
نایبرئیس اتاق ایران تأکید کرد که تشکلها در هر حوزه برنامه و استراتژی دارند و باید در تصمیمسازیها بین کارشناسان دولتی و تشکلها پیوندی مستحکم برقرار شود. او همچنین به اهمیت حفظ جایگاه اتاق ایران در فرآیند بازنگری قانون اشاره کرد.
پیام باقری نایبرئیس اتاق ایران ضمن اشاره به ظرفیتهای بینظیر تشکلها بر ضرورت همافزایی و هدایت تشکلها در راستای اولویتهای اتاق تأکید کرد.
قدیر قیافه نایبرئیس اتاق ایران نیز بر نقش برجسته تشکلها در اقتصاد تأکید و تقسیم کار ملی را یکی از اهداف اتاق ایران دانست.
ابوالفضل روغنی مشاور رئیس اتاق ایران در امور تشکلها از نقش بخش خصوصی در صحنه بینالمللی سخن گفت و بر ضرورت اعتماد دولت به تشکلها تأکید کرد.
سید جواد زمانی معاون امور استانها و تشکلهای اتاق ایران نیز به موانع موجود در تأسیس تشکلها و ضرورت بهرهبرداری بیشتر از ظرفیتهای دولت پرداخت.
نورالدین آهی مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها و احزاب به اهمیت شنیده شدن صدای تشکلها و همکاری دو سویه بین دولت و تشکلها اشاره کرد و گفت: تشکلها در ساختن اقتصاد کشور نقش اساسی دارند.
در بخش پایانی این نشست فرزاد مهرانی و سپیده امیدی به تشریح اقداماتی که در حوزه رتبهبندی تشکلها تا کنون انجام شده است پرداختند. بر اساس اعلام آنها در سال جاری روند رتبهبندی تشکلهای استانی با همکاری اتاقهای سراسر کشور ادامه خواهد یافت. به نقل از صدای بورس
انتهای پیام/