
تحولات جدید در بازار ارزهای دیجیتال؛ قیمتها در تاریخ ۱۵ اردیبهشت تحت تأثیر قرار گرفتند
- در آستانه برگزاری جلسه فدرال رزرو بازار ارز دیجیتال تحت فشار قرار گرفت.
بازار رمزارزها به استقبال نشست دو روزه فدرال رزرو میرود و علیرغم افزایش ۱۱.۷ درصدی حجم معاملات در ۲۴ ساعت گذشته اکثر ارزهای بزرگ از جمله بیتکوین با کاهش قیمت یا سود ناچیز مواجه شدند. از میان ۱۰ ارز برتر ۹ ارز در محدوده قرمز یا نزدیک به آن معامله شدند و بیش از نیمی از ۱۰۰ ارز اول بازار کاهش قیمت را تجربه کردند. با این حال حجم کلی بازار با ۱۱.۷ درصد افزایش به ۵۶.۲۸ میلیارد دلار رسید اما شاخص کل بازار ۰.۵۶ درصد کاهش یافت و حجم معاملات تتر نسبت به دو روز گذشته افزایش یافت که ممکن است نشانهای از فشار فروش نوسانگیرها قبل از تصمیمات کلیدی سیاستگذار پولی باشد.
آخرین وضعیت بیتکوین و اتریوم: بازار در انتظار!
بر اساس دادهها بیتکوین با کاهش قیمت ۱.۱۴٪ در ۲۴ ساعت گذشته یکی از رکودیترین روزهای هفتگی خود را تجربه میکند. در حال حاضر قیمت بیتکوین ۹۴,۵۶۵ دلار است. دامنه نوسانات این ارز با کمی افزایش نسبت به روز گذشته به ۲.۳۱ رسید و بین قیمت ۹۳,۵۶۱ دلار به عنوان کمترین و ۹۵,۷۵۲ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان است.
شاخص تسلط بیتکوین بر بازار رمزارز روز گذشته با کاهش ۰.۲۶ درصدی به عدد ۶۴.۶۲ رسید.
قیمت اتریوم دومین ارز بزرگ بازار در ۲۴ ساعت گذشته توانست بعد از آزمایش کف ۱۷۸۰ دلار به منطقه ۱۸۰۰ دلار باز گردد و هماکنون با قیمت ۱۸۲۷ دلار معامله میشود. این ارز در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۲۷ درصد افت قیمت داشته و دامنه نوسانات آن نسبت به چند روز گذشته ثابت و حدود ۳.۳ درصد گزارش شده است. قیمت اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۷۸۰ دلار به عنوان کمترین و ۱۸۴۰ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان بوده است.
روند مثبت ارزهای شبکه سولانا در ۲۴ ساعت گذشته
با وجود بلاتکلیفی در بازار رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته بیشتر ارزهای مبتنی بر شبکه سولانا در وضعیت مثبت بودند.
پاجی پنگوئن و توربو دو میم کوین شبکه سولانا به همراه ویرچوال پروتکل نهتنها در فهرست ده ارز با بالاترین حجم معاملات این شبکه قرار گرفتند بلکه هر یک برای دارندگان خود بازدهی قابلتوجهی بین ۱۲ تا ۱۴ درصدی به ارمغان آوردند. این افزایش قیمت در شرایطی رخ داد که بازار کلی سولانا در حال تثبیت قیمتی بود و حجم معاملات این شبکه نیز افزایش یافت. با افزایش جذب نقدینگی در اکوسیستم سولانا بهخصوص از سوی معاملهگران کوتاهمدت پیشبینی میشود که این روند ادامه یابد؛ البته باید مراقب اصلاحات ناگهانی بود و با مدیریت ریسک و تعیین حد ضرر از نوسانات شدید در امان ماند.
بررسی عملکرد ارزهای برتر بازار
امروز دامنه سود ۳ ارز برنده افزایش یافته و به ۱۱ تا ۱۴ درصد رسیده است. ارز کور (CORE) با ۱۴ درصد رشد ۲۴ ساعته بهترین عملکرد را در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار داشته است. ارز ویرچوال پروتکل (VIRTUAL) با ۱۱.۵۵ درصد رشد و ارز پاجی پنگوئن (PENGU) با ۱۱.۷۳ درصد افزایش دومین و سومین ارز برنده بودند.
در سوی دیگر ارز اتریوم نیم سرویس (ENS) با ۴.۲۰ درصد افت بیشترین کاهش ارزش را در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار تجربه کرده است. ارز فچای آی (FET) با ۲.۱۶ درصد و ارز کایا (KAIA) با ۲.۲۰ درصد افت روزانه در ردیف دوم و سوم قرار گرفتند.
وضعیت ورود و خروج پول حقیقی به بازار
در ۲۴ ساعت گذشته شاخص کل بازار رمزارز ۱۶.۴۴ میلیارد دلار خروجی سرمایه معادل ۰.۵۶ درصد به ثبت رساند و به عدد ۲.۹۱ تریلیون دلار رسید.
از روز ۹ تا ۱۲ اردیبهشت (۳۰ آوریل تا ۲ می ۲۰۲۵) پلتفرمهای ردیابی جریان نقدینگی صندوقهای ETF اسپات بیتکوین ۱۵.۸۴ هزار بیتکوین ورودی خالص ثبت کردند.
در همین بازه صندوقهای اسپات اتریوم ETF با خالص ورودی حدود ۲۴.۲۴ میلیون دلار مواجه شدند.
این آمار نشان میدهد که علاوه بر جذابیت رو به رشد بیتکوین علاقه سرمایهگذاران به محصولات مالی مبتنی بر اتریوم نیز در حال افزایش است و میتواند نویدبخش توسعه بیشتر این بازار باشد.
با این حال بازار در انتظار تصمیمات مهم در سطح اقتصاد کلان است و سرمایهگذاران باید خود را برای هر دو سناریوی صعودی و نزولی آماده کنند.
به نقل از فرارو
انتهای پیام/