
بانک پارسیان با شتابی بینظیر به دنیای بانکداری دیجیتال گام میگذارد؛ «پارس وام» نقطه عطفی در خدمات غیرحضوری
دکتر شکرخواه در مراسم معرفی سامانه تسهیلات غیرحضوری «پارس وام» که در روز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت برگزار شد به اهمیت تحول دیجیتال در استراتژی بانک پارسیان اشاره کرد. وی تأکید کرد که در حالی که در دنیا تمرکز بر روی توسعه فناوری است نظام بانکی کشور هنوز در حال تمرکز بر توسعه شعب و افزایش تعداد فیزیکی آنها است.
مدیرعامل بانک پارسیان یادآور شد: بانکها همواره در تلاش برای ایجاد شعب جدید به منظور افزایش دسترسی و جذب منابع هستند اما هدف اصلی ما ارائه خدمات ارزانتر آسانتر و سریعتر به مشتریان است که تنها با اتکا به فناوری امکانپذیر است.
دکتر شکرخواه تصریح کرد: میتوانیم خدمات را با نرخ ارزانتر و حاشیه سود مناسب ارائه کنیم به شرطی که بتوانیم حجم خدمات را افزایش دهیم. در غیر این صورت اگر به دلیل محدودیت ظرفیت مجبور به تعریف خدمات گرانقیمت شویم از مسیر بهرهوری فاصله میگیریم. بر این اساس از همکاران بخش فناوری اطلاعات خواستهام که بهصورت جدی و مداوم بر این موضوع تمرکز کنند.
مدیرعامل بانک پارسیان به رونمایی از "نسخه جدید سامانه همراه بانک پارسیان" اشاره کرد و گفت: این نسخه جدید مبتنی بر یکپارچگی بین وب iOS و اندروید طراحی شده و به تدریج کاملتر خواهد شد. در فاز نخست خدمات با اولویت بالاتر شعب که بیشترین مراجعه فیزیکی را دارند در این بستر قرار گرفته و نزدیک به ۶۰ درصد خدمات بانک را شامل میشود.
دکتر شکرخواه اعلام کرد که انتظار دارد تا پایان سال سطح پوشش خدمات دیجیتال به ۸۰ تا ۹۰ درصد برسد و فاز دوم سامانه همراه بانک نیز عملیاتی شود. به گفته وی هدفهای بانک فراتر از تسهیلات خرد و کارتهای اشخاص حقیقی است و در دستور کارما یکپارچهسازی سامانه «پارس» با سامانههای دیجیتال جدید و توسعه خدمات غیرحضوری برای شرکتها قرار دارد.
وی تأکید کرد که ممکن است با کاهش تعداد شعب برخی همکاران نگران شغل خود باشند اما این نگرانی بیمورد است زیرا گسترش فناوری نیاز به لجستیک بیشتری خواهد داشت و این لجستیک به افرادی نیاز دارد که دانش و مهارت لازم را دارند.
در این مراسم معاون فناوریهای نوین مالی و اطلاعاتی بانک پارسیان نیز بیان کرد که این بانک با بهروزرسانی اپلیکیشنهای بانکی هدف افزایش سرعت امنیت و سهولت خدمات را دنبال کرده است. وی همچنین به توانمندیهای سامانه "پارس وام" اشاره کرد و گفت که این پلتفرم به عنوان یک سکوی هوشمند و جامع برای ارائه خدمات تسهیلاتی در بستر دیجیتال طراحی شده است.
در پایان دکتر شکرخواه بر اهمیت هوش مصنوعی و تحلیل دادهها تأکید کرد و گفت که باید به سمت شخصیسازی خدمات برای مشتریان حرکت کنیم. این سامانه باید بتواند به مشتریان پیشنهادهای مناسب را ارائه دهد و از دادهها برای بهبود تجربه کاربری استفاده کند. به نقل از خبر آنلاین
انتهای پیام/