
حمل و نقل ۲۷ میلیون تن کالا توسط کشتیرانی در سال گذشته
محمدرضا مدرس خیابانی در نشست خبری «یکشنبه - یک ناشر» که به میزبانی بورس تهران برگزار شد اعلام کرد که شرکت کشتیرانی از سال ۸۷ به بازار سرمایه وارد شده و سهامداران عمده آن شامل صندوقهای بازنشستگی هستند. وی همچنین بیان کرد که شناورهای این شرکت قابلیت حمل بار به میزان ۵ میلیون تن به صورت DWT را دارند.
مدرس خیابانی با اشاره به فعالیتهای کشتیرانی در زمینههای حمل و نقل دریایی ریلی و جادهای توضیح داد که بخش غیردریایی این شرکت الزاماً به پشتیبانی از بخش دریایی نمیپردازد. وی همچنین به جایگاه کشتیرانی در منطقه و جهان اشاره کرده و گفت: این شرکت در حمل کالا در منطقه اول و در سطح جهانی هجدهم است.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی همچنین یادآور شد که ۷۰ درصد دریانوردان کشور از طریق مؤسسه آموزشی این شرکت آموزش دیدهاند و در حال حاضر تمامی همکاران این شرکت به جز ۲۴ نفر در مواقع اضطراری ایرانی هستند.
مدرس خیابانی به حمل بنزین صادراتی به ونزوئلا با دو نفتکش در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد و به تحریمهای غرب علیه ناوگان کشتیرانی پرداخت.
وی همچنین از برنامههای شرکت برای تبدیل چابهار به یکی از هابهای اصلی کشتیرانی خبر داد و گفت: بندر چابهار در سالهای آینده میتواند نقش مهمی در توسعه منطقه ایفا کند. وی به رشد حمل کانتینر از این بندر اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۸۶ هزار TEU کانتینر از چابهار حمل شده است.
مدیرعامل کشتیرانی با اظهار اینکه عمر ناوگان این شرکت به ۲۰ سال میرسد و باید به زیر ۱۰ سال کاهش یابد افزود: مجوزهایی برای بهرهمندی از منابع بانکی دریافت شده است.
وی همچنین در خصوص مسئولیت اجتماعی این شرکت گفت که مدارس در بنادر کشور ساخته یا بازسازی شدهاند و ایفای این نقش به افزایش حقوق مالکانه سهامداران کمک میکند.
در مراسم آغاز فعالیت بورس تهران مدرس خیابانی به رشد ۹۰ درصدی سود کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل اشاره کرد و پیشبینی کرد که این روند در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. وی همچنین از برنامه برگزاری مجمع فوقالعاده جهت افزایش سرمایه شرکت در خرداد ماه خبر داد. به نقل از مشرق
انتهای پیام/