
توزیع ۲۲ ریال سود نقدی برای هر سهم تجلی
مرتضی علیاکبری مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در مجمع عمومی این شرکت به تشریح عملکرد و برنامههای آینده پرداخت و اعلام کرد که درآمد عملیاتی مستمر شرکت در سال ۱۴۰۳ به ۴۹۱ میلیارد تومان و سود خالص آن به ۲۴۵ میلیارد تومان رسیده است. همچنین بخش ارزی سرمایهگذاریها حدود ۱۱۵ میلیون یورو بوده که مجموع تسعیر ارزی سرمایهگذاریهای بلندمدت به ۹۴۰۷ میلیارد تومان میرسد.
وی همچنین بیان کرد که سودهای مستمر عمدتاً از فعالیتهای شرکتهای خدماتی تامین میشود و از بین پروژهها تنها یکی از پروژهها در سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری رسیده است؛ بنابراین سود فعلی شرکت ممکن است به نظر چشمگیر نباشد و بیشتر ناشی از دو بخش شامل سودهای مستمر و غیرمستمر است. به گفته علیاکبری سودهای مستمر تجلی در سال جاری نسبت به سال گذشته رشد قابلتوجهی داشتهاند و سودهای غیرمستمر نیز مرتبط با خرید و فروش سهام و اوراق در بازار سرمایه بوده است.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات همچنین به سرمایهگذاریهای صورت گرفته در ابتدای سال ۱۴۰۳ که معادل ۶,۹۹۰ میلیارد تومان بوده اشاره کرد و افزود که در طول سال ۲,۵۰۰ میلیارد تومان دیگر سرمایهگذاری انجام شده و مجموع سرمایهگذاری در پایان سال به ۹,۴۹۴ میلیارد تومان رسیده است.
وی با تأکید بر اینکه این سرمایهگذاریها عمدتاً در حوزههای فولاد معدن و لجستیک متمرکز شده است گفت که ۹۷۹ میلیارد تومان از این رقم به پروژه فولاد شرق و ۸۹۳ میلیارد تومان به پروژه فولاد کردستان اختصاص یافته است.
علیاکبری میزان سرمایهگذاری در پروژه معدنکار باختر را ۳۳۹ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ۱۰۸ میلیارد تومان برای پروژه سیمین هرمز و ۱۰۳ میلیارد تومان برای پروژه مس جانجا سرمایهگذاری شده است. همچنین ۷۵ میلیارد تومان نیز برای پروژه همراه جاده ریل دریا هزینه شده است.
مدیرعامل «تجلی» همچنین به سرمایهگذاریهای بلندمدت در پروژههای برگزیده اشاره کرد و خاطرنشان کرد که مجموع سرمایهگذاریها به یک میلیارد و ۷۴۳ میلیون یورو رسیده که سهم تجلی از آن ۴۰۰ میلیون یورو میباشد.
وی همچنین به پروژههای توسعهای شرکت اشاره کرد و تصریح کرد در بخش آهن اسفنجی سه پروژه با مجموع ظرفیت ۴.۵ میلیون تن در حال اجرا هستند و برای تکمیل آنها نیاز به منابع مالی بیشتری است.
علیاکبری در ادامه به بررسی پروژههای مهم پرداخت و گفت که پروژه کنسانتره سنگ آهن در فولاد شرق خراسان و پروژه کلاف شرکت سرمد در حال پیشرفت هستند و انتظار میرود پروژه سیمین هرمز نیز به زودی به بهرهبرداری برسد.
وی در خصوص شرکتهای زیرمجموعه نیز گفت که شرکت معدنکار باختر در سال ۱۴۰۲ سود خالص ۱۶۷ میلیارد تومانی داشته که در سال ۱۴۰۳ به ۴۷۷ میلیارد تومان افزایش یافته است.
علیاکبری همچنین به تکنولوژی فرآوری عناصر نادر خاکی اشاره کرد و گفت که این موفقیت ایران را در زمره کشورهای پیشرفته در این حوزه قرار میدهد.
در پایان وی به عملکرد بورسی «تجلی» اشاره کرده و گفت که حجم معاملات انجام شده در سال ۱۴۰۳ به حدود ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون سهم رسیده و ارزش سهام معاملهشده به ۲۰۸۰ میلیارد تومان بالغ میشود. به نقل از فردای اقتصاد
انتهای پیام/