
تاکید فولاد مبارکه بر ارتقاء کیفیت و افزایش ارزش افزوده محصولات
سعید زرندی در مراسم رونمایی از محصول استراتژیک ورق ترش API x60 در بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت گاز پالایش و پتروشیمی اظهار داشت: در فولاد مبارکه ۱۲ پروژه کلیدی تعریف کردهایم که یکی از اصلیترین آنها تمرکز بر تولید محصولات خاص و با ارزش افزوده بالا برای پاسخگویی به نیازهای حیاتی کشور است. این رویکرد بخشی از برنامهریزی این شرکت برای ارتقای جایگاه خود در زنجیره ارزش و ایفای نقش مؤثرتر در اقتصاد صنعتی ایران به شمار میرود.
وی ادامه داد: امیدواریم سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی برای آغاز تولید انبوه این محصول باشد و هدف ما تأمین تمامی نیاز صنعت داخلی نفت و گاز و بینیاز کردن کشور از واردات این محصولات است.
مدیر عامل فولاد مبارکه تصریح کرد: همچنین تمرکز این شرکت بر تأمین نیازهای صنعت نفت و گاز و حفظ رقابتپذیری در سطح منطقه و جهانی است.
به گفته وی در صنعت فولاد جهانی شرکتها بر اساس تناژ تولید یا ارزشی که ایجاد میکنند سنجیده میشوند. به عنوان مثال شرکت تیسنکروپ آلمان با اینکه در رده ۴۱ تولیدکنندگان فولاد از نظر تناژ قرار دارد به دلیل تولید محصولات با ارزش افزوده بالا جزو ۱۰ فولادساز برتر دنیاست. ما نیز در فولاد مبارکه این مسیر را به جد دنبال میکنیم.
زرندی بیان کرد: سرمایهگذاری در نورد سرد از دیگر برنامههای توسعهای فولاد مبارکه است و این شرکت همچنین تولید ورقهای سیلیکونی جهتدار با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن ورقهای سیلیکونی غیر جهتدار با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن و توسعه ورقهای استنلساستیل را در برنامه دارد.
وی تأکید کرد: تاکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری برای تولید محصولات خاص از جمله ورقهای الکتریکی سیلیکونی جهتدار و غیرجهتدار انجام شده است. بخشی از این مسیر بر عهده شرکت فولاد سبا است که بهطور مستقل مسئول تولید این گریدها میباشد.
مدیر عامل فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این شرکت با ثبت یک شرکت جدید برای تولید ورقهای آلیاژی به دنبال افزایش کیفیت تولیدات خود است و با نگاهی نوین اولویت توسعه محصولات کیفی را به جای توسعه فولادهای کمی و ساختمانی قرار داده است.
وی ادامه داد: فولاد مبارکه محصولات خود را به بیش از ۵۰ کشور دنیا صادر میکند و با توسعه واحدهای نورد گرم و سرد از صادرات محصولات میانی جلوگیری خواهد کرد.
زرندی در مورد مصرف آب نیز گفت: فولاد مبارکه کمتر از یک و نیم درصد از حوزه آبریز زایندهرود استفاده میکند و در حال حاضر استفاده از بازچرخانی پساب ۱۲ شهر اطراف را در دستور کار قرار داده است. پیشبینی میکنیم تا تیرماه امسال انتقال آب دریا به فولاد مبارکه تکمیل و از آب رودخانه بینیاز خواهیم شد.
مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: این شرکت با راهاندازی صندوق VC به عنوان بزرگترین صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر کشور با بیش از هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بیش از ۳۹ شرکت دانشبنیان موفق به پیشرفتهای چشمگیری شده است. به نقل از فردای اقتصاد
انتهای پیام/