
نظارتهای اجرایی باید به بهبود عملکرد و ارتقاء جایگاه سازمانها منجر شود
سید حمید پورمحمدی در روز یکشنبه در نشست هماندیشی ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم اظهار داشت: هدف از انتخاب ناظران اجرایی این قانون در نهادهای اجرایی فراهم کردن بستر مناسب برای اجرای مؤثر و بهینه برنامه هفتم است.
معاون رئیسجمهور تصریح کرد: نهاد ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم یک نهاد تازهتأسیس است و به همین دلیل ممکن است مسیر روشنی برای آن وجود نداشته باشد. این ناظران با اتکاء به انگیزههای درونی توانمندیهای فردی و برقراری ارتباط مؤثر با نهادها و معاونتها و حوزههای تخصصی در سازمان برنامه و بودجه میتوانند تصویر مؤثر و سازندهای از این نهاد ارائه دهند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم پیشنهاد داد که یک تشکل خودانتظام برای بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مرتبط با حوزه نظارت تشکیل دهند و افزود: ناظران باید خود به میدان بیایند و با همفکری و همافزایی تجربی توانمندی سازمان برنامه و بودجه را به دستگاهها نشان دهند.
معاون رئیسجمهور شکلگیری نهاد ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم را نشانهای از یک رویش نو در سازمان برنامه و بودجه کشور دانست و اشاره کرد: فعالیت شما به عنوان ناظر میتواند نقطه عطفی در تاریخ این سازمان باشد؛ بنابراین لازم است تمام توان فکری و اجرایی خود را برای موفقیت این نهاد نوپا و ارائه گزارشی شایسته از عملکرد آن به کار بگیرید.
پورمحمدی همچنین تأکید کرد که ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم باید نقش محوری در تدوین آییننامههای برنامه هفتم ایفا کنند و به عنوان پل ارتباطی بین نهادهای اجرایی و حوزههای تخصصی در سازمان برنامه و بودجه عمل کنند. وی افزود: سال اول فعالیت ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم سالی حیاتی و تعیینکننده در ادامه فعالیت این نهاد است.
در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده برای استقرار ناظران اجرایی در نهادها و آخرین وضعیت این استقرار و همچنین گزارشی از آخرین وضعیت ارسال گزارش عملکرد نهادها در خصوص بندهای 9گانه (موضوع ابلاغیه رئیسجمهور به معاونان و وزرا در تاریخ 27 شهریور 1403) ارائه شد. در ادامه رؤسای کارگروههای سهگانه ناظران اجرایی قانون برنامه هفتم نیز نظرات و دیدگاههای خود را مطرح کردند. به نقل از ایرنا
انتهای پیام/